Hledejte v chronologicky řazené databázi studijních materiálů (starší / novější příspěvky).

POUŽITÍ DLE TEPELNÝCH ÚPRAV:

PŘEDNÍ ČÁST:
vaření
mletí
dušení a guláš
ZADNÍ ČÁST:
Svíčková nejkvalitnější část hovězího masa na minutky a pečení po anglicku.
Roštěnec nízký nachází se v zadní části hodí se na minutky, pečení po anglicku a na dušení.
Roštěnec vysoký nachází se v přední části vhodný k dušení a pečení.
Kýta dušení, pečení úpravy v celku plátky nebo závitky.
Plec maso je tužší šlachovité, ale šťavnaté vhodné na dušení, vaření a mletí.
Ohaňka na vývar.

ÚPRAVA POKRMŮ Z HOVĚZÍHO MASA

Charakteristika:
• maso získáme z krav, volů a býků
• nejkvalitnější je 2 – 5 let
• barva sitě červená
Použití: hovězí maso používáme
– na vaření
– na zadělávání
– na dušení
– na pečení

Žádné komentáře:

Okomentovat