Hledejte v chronologicky řazené databázi studijních materiálů (starší / novější příspěvky).

HOVĚZÍ DUŠENÉ POKRMY KRÁJENÉ NA PLÁTKY

Vhodným masem je v tomto případě nízký a vysoký roštěnec, kýta, plec asi 100g v syrovém stavu
Hovězí plátek přírodní, na žampionech, na slanině, pepři, smetaně, paprice…
HOVĚZÍ ZAVÍTKY
Vhodným masem je v tomto případě kýta, plec, nízký nebo vysoký roštěnec
PŘPRAVA:
• maso omyjeme v celku
• maso krájíme přes vlákna na plátky 100g v sírovém stavu
• maso naklepeme
• maso osolíme, opepříme (hořčice, vegeta)
• naplníme náplní (mletou, krájenou na hranolky, čtvrtky)
• srolujeme
• závitky opečeme na příslušném základě
• podlijeme vodou a dusíme do měka
• zahustíme dle základu
• provaříme, procedíme
( Španělský ptáček, kyjevská roštěná )

Žádné komentáře:

Okomentovat