Hledejte v chronologicky řazené databázi studijních materiálů (starší / novější příspěvky).

POUŽITÍ SÝRŮ A TVAROHU VE STUDENÉ KUCHYNI

DRUHY:
Sýry měkké, plísňové, tvrdé, tvaroh měkký
POUŽITÍ:
sýrové a tvarohové pěny (do kutru dáme sýr nebo tvaroh + sůl + máslo a vše rychle vyšleháme)
- plnění zeleniny, nadstavování vajec, do sýrových rolád, plněné sýrové řezy, na plnění šunkových rolek, na zdobení
sýrové a tvarohové pomazánky (máslo + sůl + hl. surovina pomleta, nastrouhaná + doplněk cibule)
- na chlebíčky, chuťovky
sýrové rolády – tvrdý sýr dáme do mikrotenu a nahřejeme ve vodě ihned rozvalíme a plníme příslušnou pěnou doplníme ovocem zeleninou a rolujeme, necháme vytuhnout do druhého dne.

SÝROVÉ SALÁTY – tvrdý sýr, hermelín, zelenina, dresing (jogurtový, majonézový)
SÝROVÉ TYČINKY:
- hladká mouka, margarín, sůl, vejce, strouhaný sýr
- těsto zpracujeme necháme odležet a rozvalíme, vykrajujeme tyčinky nebo různé tvary
SÝROVÉ MÍSY

Žádné komentáře:

Okomentovat