Hledejte v chronologicky řazené databázi studijních materiálů (starší / novější příspěvky).

POKRMY CIZÍCH KUCHYNÍ

ITALSKÁ:
- ryby, maso, zelenina, telecí, kuře, dary moře, dušení, pečení, gratinování
- před grilováním se nakládá do marinády olivový olej, bylinky, sýr, pomazánka, těstoviny
- předkrmy se podávají skoro ke každému jídlu zeleninové saláty
- zálivky – olej, citrón, sůl, pepř, česnek
ČÍNSKÁ:
- spousta neznámých přísad
- obliba čajů – zelený
- mají kolem 30 způsobu tepelných úprav
- jednoduché nářadí – pánev Wok
- bohatá škála mořských jídel
- servírování na mísách
ANGLICKÁ:
- je zdravá a chutná
- oblíbené skopové nepoužívá se telecí
FRANCOUZSKÁ:
- hlemýždi, skopové, jehněčí

Žádné komentáře:

Okomentovat