Hledejte v chronologicky řazené databázi studijních materiálů (starší / novější příspěvky).

CHUŤOVKY

POUŽITÍ – rychlé občerstvení k vínu
VÝROBEK:
- je skládanka z několika surovin, které spojujeme párátkem
- podklad – rohlík, vykrmované pečivo nebo sýr, doplňujeme okurek, paprika, sýr, vejce, olivy, sardelová očka, cibulky, pěny, pomazánky
Používáme výrazné chuťové suroviny.

KANAPKY:

Jsou to malé obložené chlebíčky z bílého pečiva, které opečeme na másle nebo na sucho a naplníme lososem, kaviárem, uherským salámem.

SENDVIČ:

CHARAKTERISTIKA:
Jsou to dva plátky bílého chleba, ukrojeného do tvaru trojúhelníku. Je potřený máslem a naplněný uzeninou, pečeným masem, sýrem, rybami a zeleninou.

HAMBURGER:

Houska hamburgerová + maso + zelenina + tatarská omáčka + kečup + hořčice vše se prokládá

Žádné komentáře:

Okomentovat