Hledejte v chronologicky řazené databázi studijních materiálů (starší / novější příspěvky).

MINUTKY Z DROBŮ

VHODNÉ DRUHY:
– játra vepřové, telecí, drůbeží
– telecí brzlík
– jazyk vepřový a hovězí

VEPŘOVÁ JÁTRA S JABLKY:
– játra na stejnoměrné plátky nakrájíme
– játra opečeme a osolíme
– jablka nakrájíme na plátky obalíme v těstíčku
VEPŘOVÁ JÁTRA NA ROŠTU:
– játra odblaníme nakrájíme na plátky, mírně naklepeme a opepříme opečeme po obou stranách. Játra na talíři osolíme a přelijeme výpekem
SMAŽENÝ VEPŘOVÝ JAZYK:
– uvařený nakrájený na porce obalený v trojobalu
TELECÍ BRZLÍK SMAŽENÝ:
– uvařený brzlík, nakrájíme na porce silnější plátky obalíme v trojobalu
TELECÍ MOZEČEK:
– uvařený mozeček nakrájíme na porce a obalíme v trojobalu
BIČÍ ŽLÁZY:
– uvařené obalené v trojobalu

Žádné komentáře:

Okomentovat