Hledejte v chronologicky řazené databázi studijních materiálů (starší / novější příspěvky).

MINUTKY Z DRŮBEŽE

VHODNÉ MASO:
– kuřata – prsíčka, stehna, křídla, čtvrtky, Paličky
– krůta – prsa

ROZDĚLENÍ ÚPRAVA:
1. přírodní úprava na plátky
2. přírodní úpravy krájené na nudličky a kostičky
3. přírodní úpravy krájené na závitky, kapsy
4. pokrmy na jehle

1. KUŘECÍ PRSÍČKA NA ŽAMPIÓNECHG (POMERANČICH):
– maso opečeme na pánvi přidáme surovinu zalijeme přírodní šťávou
KUŘECÍ SPŮSOB NA STAROČESKÝ ZPŮSOB:
– maso na menší plátky, osmahneme cibulku
– přidáme maso, máslo, rozinky, švestky, sůl a podusíme a podáváme s vlašskými ořechy
KUŘECÍ MASO SE ZELENINOU:
– maso na nudličky osmahneme s cibulí, slanina
– přidáme osolenou uvařenou zeleninu zjemníme máslem
PLNĚNÉ KUŘECÍ PRSÍČKO:
– kuřecí prso rozklepeme, naplníme směsí žampiónů a slaniny přeložíme a opečeme
KUŘECÍ ŠPÍZ:
– maso na porce, slanina, uzenina opečeme universální šťáva.
KUŘECÍ PRSÍČKO SMAŽENÉ V TĚSTÍČKU:
– prsíčko naklepeme osolíme opepříme obalíme v těstíčku

Žádné komentáře:

Okomentovat