Hledejte v chronologicky řazené databázi studijních materiálů (starší / novější příspěvky).

POKRMY Z ROŠTĚNKY:

ROŠTĚNA ZE ŠUNKOU A VEJCEM:
– plátky 150 g
– naklepeme klouby, osolíme, marinujeme
– 3 – 4 minuty
– opečeme, dochutíme
– ohřejeme šunku, sázené vejce si uděláme
– maso + šunka + vejci

ROŠTĚNÁ NA ROŠTU:
– buď na pánvi nebo na roštu jenom okořeněné solí a pepřem + podáváme se studenou omáčkou
VÍDEŇSKÁ ROŠTĚNÁ:
– cibule na plátky – obalená v hladké mouce a usmažená
– přírodní roštěná a na ní usmažená cibule
ROŠTĚNÁ PO MILÁNSKU:
– přírodní roštěnka + oloupaná na kostky nakrájená rajčata opeřená + kečup + máslo
ROŠTĚNÁ NA PIVĚ
ROŠTĚNÁ NA POMERANČÍCH – zázvor
MASOVÉ FONDUE:
– jeden nebo více druhů maso nakrájená na kostky nebo hrubší nudličky, osolené, okořeněné, které jsou ve vyhřátých miskách opékáme.
– Host si ho napíchává a vkládá do vyhřáté pánve uprostřed stolu

Žádné komentáře:

Okomentovat