Hledejte v chronologicky řazené databázi studijních materiálů (starší / novější příspěvky).

VYBAVENÍ LETADEL

• je jednoduché, cestující sedí na svých místech a prostor ke konzumaci si vytvářejí sklopením desek umístěných na opěradlech

• pokrmy se připravují v letištních základnách a do letadel se přepravují v kontejnerech

• nápoje se podávají většinou láhvové, teplé se připravují instantní na palubě letadla

• k nabídce se používají buď plata nebo vozíky


SORTIMENT
• bonbony, sendviče, trvanlivé pečivo, čokoláda, žvýkačky, cigarety v minibalení, studené nápoje, káva, čaj

• lihoviny pouze na objednávku a hotově placené


SERVIS
Hlavní jídla – na tvarovaných platech, celé menu je založeno na různě velkých miskách, k dispozici jsou odpovídající příbory a jednoporcové dochucovací prostředky. Používají se víceporcové vozíky.

Nápoje – podávají se z plat nebo vozíků, zpravidla po sklízení plata s inventářem (jednoobrátkový inventář)

Žádné komentáře:

Okomentovat