Hledejte v chronologicky řazené databázi studijních materiálů (starší / novější příspěvky).

VITRÍNY

• prosklené a uzamykatelné, ve spodní části skříňky na nechlazené nápoje a další zboží a inventář

MEZI BARMANSKÝ INVENTÁŘ PATŘÍ
Šejkr, míchací sklenice, barové sítko, barová lžička, odměrky na nápoje, inventář na led, džbány na ovocné šťávy, prkénko na krájení ovoce, nože, dávkovače lihovin, stříkací láhev, barové sklo,ochucovadla

Dochucovací prostředky
cukr, sůl, pepř, paprika, hřebíček, celá skořice, muškátový oříšek, vanilka, kakao, čokoláda, olej, ocet, kečup, vorchester.

Zásady práce barmana:
• barman je společník = musí mít odborné vědomosti, ale i všeobecný rozhled, znalost společenských pravidel a takt!
• musí dokonale ovládat přípravu MN
• vést předepsanou evidenci
• ovládat cizí jazyky
• po skončení provozu zabezpečit veškeré záležitosti

Žádné komentáře:

Okomentovat