Hledejte v chronologicky řazené databázi studijních materiálů (starší / novější příspěvky).

ROTEL

• mívají dost velké prostory na uložení zásob potravin i nápojů, vybavení pro poskytování jednoduché stravy
• převážně je to snídaně nebo večeře připravovaná z konzervovaných pokrmů
• úroveň nebývá příliš vysoká
• o obsluhu se starají průvodci s řidiči
• používá se jednoobrátkový inventář
LOĎ
• technicky se příliš neliší od obsluhy v běžných podmínkách
NA VNITROZEMSKÝCH LINKÁCH
• projížďky s hudbou a tancem - restaurace a středisko s občerstvením, větší lodě několik restaurací, kavárna, zábavní středisko
• linkový provoz – pouze středisko s občerstvením
LETADLA
po technické stránce je nenáročná a tvoří část povinností letušek
• rozsah poskytovaných služeb je dán ekonomickými možnostmi poskytovatele služeb a délkou letu

Žádné komentáře:

Okomentovat