Hledejte v chronologicky řazené databázi studijních materiálů (starší / novější příspěvky).

OBJEDNÁVKA OBSAHUJE

• datum a čas akce

• účel a pohoštění, počet hostů

• finanční záležitosti (finanční limit na 1osobu nebo celkovou sumu)

• údaje o objednavateli - jméno, adresa, telefon

• požadavky na další služby

• tvar tabule, druh výzdoby, zasedací pořádek

• menu

• podání aperitivů u stolu nebo mimo tabuli

• způsob obsluhy

• způsob placení

• údaje o objednavateli - jméno, adresa, telefon

• jména osob s rozhodovacím a podpisovým právem

• razítko a podpis objednavatele


Zajištění slavnostní hostiny
Podle počtu hostů stanovíme počet obsluhujících (6-10 hostů = 1 jídlonoš, 20 hostů =1nápojář)

• zajistíme potřebné zboží

• zajistíme inventář, počítáme s 10% rezervou

• obstaráme květiny, výzdobu

• zajistíme tisk menu, jmenovek…

Žádné komentáře:

Okomentovat