Hledejte v chronologicky řazené databázi studijních materiálů (starší / novější příspěvky).

Technika obsluhy

Má několik variant:
Nejčastěji se provádí servis celé objednávky najednou na platech nebo vozících, ty jsou upraveny tak, aby se s nimi dále nemuselo manipulovat, ale aby hosté mohli ihned po zasednutí k nim konzumovat.
Na udržení teploty se používají poklice (koše).

Hotelový lístek:
• Je menšího formátu a má delší platnost.
Bývá rozdělen na:
• snídaně
• pokrmy nabízené během dne
• pokrmy nabízené nepřetržitě
• nápoje – ty, které nejsou součástí baru, je-li jím pokoj vybaven
• sortiment je přizpůsoben poptávce hostů a technickým a personálním možnostem hotelu
• největší pozornost bývá věnována nabídce snídaní, která zpravidla obsahuje také několik menu

Žádné komentáře:

Okomentovat