Hledejte v chronologicky řazené databázi studijních materiálů (starší / novější příspěvky).

Sortiment

• výrobky studené kuchyně
• užší výběr teplých pokrmů (gratinované, grilované,..)
• moučníky, sýry, ovoce
• teplé a nealkoholické nápoje
• ostatní jen vybrané druhy včetně míšených nápojů
• nabídka doplňkového sortimentu (trvanlivé pečivo, čokoláda, bonboniéry, kuřivo, balíčky na cestu)

Open bar (pojízdný barový pult)
• platí zde vše jako u hotelové haly
Office- vybavení a zásady práce
Přípravna etážového číšníka
• zpravidla je umístěna v každém poschodí hotelu
• má být umístěna co nejblíže k výtahům, popř. spojena výtahem přímo s kuchyní
• je zařízena běžným inventářem pro servis, dále chladničkou, ohřívačem, mikrovlnou troubou, výrobníkem ledu, psacím stolem, telefonem,skříněmi apod.

Žádné komentáře:

Okomentovat