Hledejte v chronologicky řazené databázi studijních materiálů (starší / novější příspěvky).

VHODNÉ PŘÍLOHY, DOPOLŇKY:

 vařený brambor, rýže, krokety
 omáčky (holandská, tatarská) máslo + citrón
ÚPRAVY:
 pečený pstruh
 rybí filé na másle
 rybí filé na kmínu

ZAPÉKANÉ VÝROBKY:
( zapečené rybí ragú )

ÚPRAVA RYBÍHO MASA SMAŽENÍM:
Ryby vždy smažíme nakrájené na porce, osolíme a pokapeme citrónem.
DRUHY OBALU:
 trojobal
 těstíčko (doplníme vínem a sýrem)
 ušlehaným sněhem
VHODNÝ TUK:
 100% tuk (plauta, ceres) porci zjemňujeme máslem
 na porci položíme měsíček citrónu a másla
VHODNÉ PŘÍLOHY:
 brambory vařené, kaše, salát
( pražské rybí filé, rybí filé smažené v bílkovém těstíčku, smažené rybí filé, smažený kapr )

Žádné komentáře:

Okomentovat