Hledejte v chronologicky řazené databázi studijních materiálů (starší / novější příspěvky).

HUSA V ŠOULETU:

 husu upečeme, nakrájíme na porce
 zvlášť uvaříme hrách, kroupy, smícháme
 přidáme výpek dochutíme solí, pepř, česnek, majoránka, usmažíme cibuli
 na porce nasypeme směs a dáme péct

ÚPRAVA DRŮBEŽE SMAŽENÍM:

VHODNÉ DRUHY A ČÁSTI:
Kuře: čtvrtky, stehna, vykostěná prsíčka – řízky, křidýlka, špalíčky, krutí prsíčka
OBALY: trojobal, těstíčko

SMAŽENÉ KUŘE:
 čtvrtka – předem povaříme, trojobal a usmažit
KYJEVSKÝ KOTLET:
 je to částečně vykostěné stehno, naplněné máslem, trojobal a usmažit
KUŘECÍ, KRUTÍ SMAŽENÝ ŘÍZEK

Žádné komentáře:

Okomentovat