Hledejte v chronologicky řazené databázi studijních materiálů (starší / novější příspěvky).

POUŽITÍ MLETÉHO MASA:

 jako samostatný jedno nebo více korcový pokrm (sekaná, čevapčiči)
 jako náplň do zeleniny (plněná paprika)
 jako náplň do jiných mas (kuře, krůta, závitky)
TEPELNĚ MASO ZPRACOVÁVÁME:
 vařením (noky, knedlíčky)
 dušením (plněná zelenina)
 pečením (sekaná, bůčková roláda)
 smažením (karbenátky, řízek)

Mleté maso ihned po zpracování tepelně upravujeme a to do 1 hodiny.

POKRMY Z HOVĚZÍHO MLETÉHO MASA:
KLAPSY PO TURECKU:
POKRMY Z TELECÍHO MLETÉHO MASA:
MÁSLOVÝ TELECÍ ŘÍZEK:
RIZOTO S TELECÍM MASEM:

POKRMY Z VEPŘOVÉHO MLETÉHO MASA:
VEPŘENKY S CIBULÍ:
HOLANDSKÝ ŘÍZEK:
SOUKENICKÝ ŘÍZEK:
SEKANÁ SVÍČKOVÁ:

Žádné komentáře:

Okomentovat