1. troj obalu
2. těstíčku
3. bramborovém těstíčku
VEPŘOVÝ ŘÍZEK SMAŽENÝ:
- troj obal
- maso osolíme, obalíme v troj obalu – hladká mouka, vejce, strouhanku, usmažíme
VEPŘOVÉ ŽEBÍRKO SMAŽENÉ:
- troj obal
- z pečeně a krkovice odsekneme kosti a opláchneme
- obalíme v troj obalu
- usmažíme a necháme okapat olej
VEPŘOVÝ ŘÍZEK BRNĚNSKÝ:
- troj obal
- kýtu naplníme směsí vajec, šunka, hrášek
- sklepneme, dáme párátka
- obalíme v troj obalu a usmažíme
VEPŘOVÝ ŘÍZEK MORAVSKÝ:
- těstíčko
- kýtu rozklepeme do tenka, osolíme naplníme směsí vajec, slanina, šunka
- spíchneme párátky
- obalíme v těstíčku
- usmažíme
VEPŘOVÉ ŽEBÍRKO GVARKOV:
- troj obal
- z žebírka uděláme kapsu
- naplníme podušeným vepřovým masem, vepřová játra, česnek, sůl, cibule
- naplníme, spíchneme párátky
- obalíme v troj obalu
- usmažíme
VEPŘOVÝ ŘÍZEK ONDRÁŠ:
- bramborové těstíčko
- připravíme si bramborové těstíčko
- řízek omyjeme, osolíme
- a vložíme do těstíčka
- usmažíme do zlatova
VEPŘOVÉ ŽEBÍRKO MIKULOVSKÉ:
- těstíčko
- pečeni zbavíme kostí
- naklepem potřeme česnekem,feferonky
- plátek položíme na plátek uvařeného bůčku, uvařené vejce, plátek okurky
- žebírko zaklepneme spojíme párátky
- a obalíme ve vinném těstíčku – hladká mouka, víno, vejce, sůl
- usmažíme do zlatova
Žádné komentáře:
Okomentovat