DRUHY OBALU:
- trojobal
- těstíčko (doplníme vínem a sýrem)
- ušlehaným sněhem
VHODNÝ TUK:
- 100% tuk (plauta, ceres) porci zjemňujeme máslem
- na porci položíme měsíček citrónu a másla
VHODNÉ PŘÍLOHY:
- brambory vařené, kaše, salát
PRAŽSKÉ RYBÍ FILE:
- osolíme, opepříme, posypeme zelenou petrželovou natí, pokapeme citrónovou šťávou, olejem, bílím vínem
- necháme odležet a obalíme v trojobalu
RYBÍ FILE SMAŽENÉ V BÍLKOVÉM TĚSTÍČKU:
- file osolíme, pokapeme olejem posypeme bylinkami, necháme odležet
- obalíme v těstíčku a usmažíme
- výroba těstíčka: voda, olej, hladká mouka, sůl necháme odpočinout přidáme tuhý sníh.
SMAŽENÉ RYBÍ FILE
SMAŽENÝ KAPR
Žádné komentáře:
Okomentovat