Hledejte v chronologicky řazené databázi studijních materiálů (starší / novější příspěvky).

POKRMY ZE SEKANÉHO RYBÍHO MASA:

VHODNÉ MASO: větší starší kusy nebo ořezy
ÚPRAVA: maso stáhneme z kůže a vykostíme
KOŘENÍ A DOPLŇKY: vejce, hladká mouka, sůl, cibule, směs koření na ryby
KARBENÁTEK Z RYBÍHO MASA:
– mleté maso tvarované do karbenátku obalené v 3obalu
SEKANÁ PEČENÉ Z RYBÍHO MASA:
– tvarujeme do šišky a pečeme
RYBÍ KROKETY:
– rybí maso nasekáme vložíme do bešamelové omáčky přidáme vejce, sůl, nasekané žampióny
– z těsta tvoříme krokety obalujeme je v 3 obalu a smažíme
– vhodná příloha – vařený brambor, kaše, tatarka, zeleninový salát

RYBÍ VNITŘNOSTI:
TRESČÍ JÁTRA:
– použití ve studené kuchyni
JIKRY (SAMICE) A MLÍČÍ (SAMCI):
– na přípravu polévek na smažení

Žádné komentáře:

Okomentovat