1. Příprava místnosti
• při přípravě místnosti dbáme na bezvadnou čistotu všech prostorů a používaného inventáře
• dbáme na soulad barev, dekorativních předmětů, koberců, záclon, dekoračních látek, …
• její součástí je kontrola vzduchotechniky, osvětlovacích těles, dveří, oken a WC.
2. Příprava inventáře
• má stejná pravidla jako při přípravě na běžný provoz
3. Prostírání ubrusů
• používáme jednotné, čisté, nepoškozené, dobře vyžehlené ubrusy
• pracujeme ve dvojici
• prostírat začínáme na vzdálenějším konci dveří
• překlady mají nýt cca 10 - 15cm
• délka převisů má být těsně nad židle, aby neomezovala pohyb hostů, cca 30cm
• po prostření můžeme ubrusy přežehlit
4. Výzdoba tabule
• výzdobu volíme podle příležitosti
• na výzdobu můžeme používat jakékoliv druhy květin, které nejsou příliš aromatické a materiály, které nejsou zdravotně závadné
• nemá zasahovat do založeného inventáře, obtěžovat hosty, hosté mají na sebe vidět
Obsluha odpovídá charakteru události. Např recepce, banket, raut…
Žádné komentáře:
Okomentovat