• datum a čas akce
• účel a pohoštění, počet hostů
• finanční záležitosti (finanční limit na 1osobu nebo celkovou sumu)
• údaje o objednavateli - jméno, adresa, telefon
• požadavky na další služby
• tvar tabule, druh výzdoby, zasedací pořádek
• menu
• podání aperitivů u stolu nebo mimo tabuli
• způsob obsluhy
• způsob placení
• údaje o objednavateli - jméno, adresa, telefon
• jména osob s rozhodovacím a podpisovým právem
• razítko a podpis objednavatele
Zajištění slavnostní hostiny
Podle počtu hostů stanovíme počet obsluhujících (6-10 hostů = 1 jídlonoš, 20 hostů =1nápojář)
• zajistíme potřebné zboží
• zajistíme inventář, počítáme s 10% rezervou
• obstaráme květiny, výzdobu
• zajistíme tisk menu, jmenovek…
Žádné komentáře:
Okomentovat